Fysiotherapie na een operatie in Cuijk – De Heeswijkse Kampen

Bent u geopereerd aan uw knie of heup? Of heeft u een andere operatie gehad en heeft u fysiotherapie na een operatie nodig? Wij helpen u thuis en bij onze praktijk in De Heeswijkse Kampen in Cuijk te revalideren. Heeft u een verwijzing van uw specialist gekregen? Neem dan de verwijzing mee zodat wij uw behandelingen kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wat is het doel van fysiotherapie na een operatie?
Er bestaan verschillende soorten operaties. Wij richten ons op de revalidatie na een operatie aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het is sterk aanbevolen om fysiotherapie te nemen, omdat u zo op een verantwoorde en optimale manier revalideert. Uw spieren en gewrichten zijn immers minder sterk en beweeglijk geworden. Wij helpen u door middel van fysiotherapie aan een zo goed mogelijk herstel. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie na een operatie en kennen de leefregels na een operatie. Daarnaast helpen wij u door middel van oefeningen de beweeglijkheid te verbeteren.

 

Fysiotherapie na een operatie (knie- of heupoperatie)

Fysiotherapie na een knieoperatie of knieprothese

U heeft een operatie gehad aan uw knie of misschien heeft u een knieprothese gekregen. In beide gevallen adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie na een nieuwe knie (knieprothese) of knieoperatie en maken gebruik van ons eigen protocol. Dit protocol is gebaseerd op de kennis en ervaringen van orthopeden, fysiotherapeuten in het ziekenhuis en fysiotherapeuten in de praktijk uit de regio Arnhem en Nijmegen.

Fysiotherapie na een heupoperatie of heupprothese

U heeft een operatie gehad aan uw heup of misschien heeft u een heupprothese gekregen. In beide gevallen adviseren wij u om langs te gaan bij Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen in Cuijk of om contact met ons op te nemen voor fysiotherapie. Wij zijn ook namelijk gespecialiseerd in de revalidatie na een nieuwe heup (heupprothese) of heupoperatie.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Als eerst starten we met fysiotherapie aan huis. Tijdens deze consulten nemen we een aantal zaken met u door. We controleren uw wond, beoordelen uw looppatroon en de elleboogkrukken, controleren de beweeglijkheid en kracht, nemen het traplopen door en geven u oefeningen mee. Wanneer u in staat bent naar onze fysiotherapie praktijk in Cuijk toe te komen, zullen behandelingen daar plaatsvinden.

U bent klaar om de sportzaal in te gaan voor krachtoefeningen! Hier start de revalidatietraining. Tijdens de revalidatietraining richten we ons op het versterken uw spieren, het verbeteren uw conditie en het vergroten uw mobiliteit. Onze sportzaal beschikt over de nieuwste apparatuur, zo kunt u veilig en goed aan uw herstel werken.

Bent u nog niet geopereerd, maar verwacht u geopereerd te worden?
Neem alvast contact met ons op zodat de fysiotherapeutische zorg na uw operatie op tijd geregeld is. Ook voor uw operatie kunnen we starten met fysiotherapie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been en heeft u fysiotherapie aan huis nodig? Dan is het mogelijk fysiotherapie aan huis te krijgen. Neemt contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Fysio Cuijk - De Heeswijkse Kampen - Fysiotherapeut Cuijk
Fysio Cuijk - De Heeswijkse Kampen - Fysiotherapeut Cuijk