fbpx

Kosten Fysiotherapie Cuijk: alles wat u moet weten

Fysio Cuijk - De Heeswijkse Kampen - Fysiotherapeut Cuijk

Kosten Fysiotherapie Cuijk: alles wat u moet weten

Kosten fysiotherapie

Bij Fysiotherapie Cuijk – De Heeswijkse Kampen zijn we ons bewust van het feit dat de kosten van fysiotherapie een belangrijke rol spelen bij het maken van een keuze voor een fysiotherapiepraktijk. Daarom willen we graag duidelijkheid scheppen over onze tarieven en de kosten van een fysiotherapiebehandeling.

Aanvullende verzekering

Als u een aanvullende verzekering heeft, worden uw fysiotherapiebehandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, verschilt per verzekeraar en per polis. Het is daarom verstandig om uw polisvoorwaarden goed te bekijken voordat u een afspraak maakt bij onze praktijk.

Geen aanvullende verzekering?

Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan gelden de tarieven die we hanteren bij Fysiotherapie Cuijk – De Heeswijkse Kampen. Voor het eerste consult betaalt u €50. Dit eerste consult bestaat uit een screening, intake en uitgebreid onderzoek. Voor alle vervolgafspraken betaalt u €40 per consult. Houd er wel rekening mee dat er nog een toeslag van €15,- bovenop de reguliere kosten komt als u een afspraak wilt maken voor fysiotherapie aan huis.

Doorverwezen door een specialist?

Het kan zijn dat u doorverwezen bent door een specialist of dat u beschikt over een chronische machtiging fysiotherapie. In dat geval verzoeken wij u de verwijzing of machtiging mee te nemen naar uw eerste afspraak bij Fysiotherapie Cuijk – De Heeswijkse Kampen.

Wij begrijpen dat de kosten van fysiotherapie voor sommige mensen een drempel kunnen vormen. Daarom streven wij er altijd naar om onze tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van onze behandelingen.

Kortom, bij Fysiotherapie Cuijk – De Heeswijkse Kampen kunt u terecht voor hoogwaardige fysiotherapiebehandelingen tegen duidelijke en eerlijke tarieven. Mocht u nog vragen hebben over de kosten van fysiotherapie of over onze behandelingen in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons