Neem een kijkje in onze fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen – Cuijk is gevestigd in Cuijk op de spinding 6. Deze praktijkruimte bevindt zich binnen de Basic-Fit in Cuijk. Onze fysiotherapie praktijk in Cuijk is voor iedereen toegankelijk. Onze praktijk is rolstoelvriendelijk en makkelijk bereikbaar voor iedereen in Cuijk en omstreken. Wilt u een afspraak maken bij Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen – Cuijk? Neem dan contact met ons op.

Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen in samenwerking met de Basic-Fit in Cuijk

Zoals u al heeft kunnen lezen bevindt onze praktijk zich binnen het sportgebouw van de Basic-Fit in Cuijk. De samenwerking tussen Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen – Cuijk en Basic-Fit is aangegaan sinds januari 2022.

Basic-Fit faciliteert de sportapparatuur voor onze praktijk, waardoor wij onze patiënten kunnen helpen middels de modernste sportapparatuur. Wij beschikken over alle krachtapparatuur die nodig zijn voor kracht- en revalidatietraining. Daarnaast is er ruimte voor een vrije training voor onze klanten, waar wij ons kunnen richten op trainingen zonder apparaten. Hierbij kunt u denken aan stabiliteit training of bijvoorbeeld sport specifieke hersteltraining na een knieblessure.

Verder maakt de Basic-Fit reclame binnen de sportschool middels televisieschermen en onze posters en flyers. Ten slotte kunnen leden van de Basic-Fit zich aanmelden via de website. Leden kunnen een contactformulier invullen via de website, waarna wij contact met ze opnemen. Dit kan via deze link.

Bent u bij ons onder behandeling geweest, volledig hersteld en wilt u uw training voortzetten? Dan kunt u een abonnement afsluiten bij de Basic-Fit in Cuijk. Deze sportschool is 24/7 geopend dus sport op ieder moment van de dag!