Onze werkwijze

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van u, uw klacht en uw doelen en kijken we of fysiotherapie noodzakelijk is. Hierna volgt een functioneel lichamelijk onderzoek. In dit onderzoek richten we ons niet alleen op de pijnlijke plek, maar zoeken we ook naar de oorzaak van uw klacht. Als laatst stellen we een persoonlijk fysio behandelplan voor u op en kunnen we beginnen met de fysiotherapie behandelingen. Ten slotte plannen we uw fysiotherapie behandelingen in, zodat we een compleet behandelplan hebben.

Specialist in sport

Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures. Onze ervaring in diverse takken van sport zorgt ervoor dat we uw klacht optimaal kunnen behandelen met fysiotherapie. Revalideren na een sportblessure? Voor sport specifieke revalidatie training bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw persoonlijke behandelplan

Ieder lichaam is uniek. Daarom is het van belang dat de fysiotherapie behandelingen goed afgestemd zijn op uw lichaam, klachten, doelen en wensen voor de fysiotherapie. In uw persoonlijk fysio behandelplan geven we u voorlichting over uw klacht, bespreken we de toepasbare fysio behandelingen en geven we een beeld van hoe de fysio behandelingen eruit komen te zien.

Hands-on behandeling

Wilt u wat anders dan oefentherapie? Wij bieden u hands-on therapie aan en houden graag rekening met uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat de klant centraal staat en dat de fysio behandelingen altijd gebaseerd zijn op de daadwerkelijke klachten van de klant.

Onze praktijk in Cuijk

Onze fysiotherapie praktijk in Cuijk is modern ingericht en beschikt over een luxe sportzaal met de nieuwste apparatuur voor optimale en effectieve fysiotherapie behandelingen. Onze behandelkamer en sportzaal is rolstoelvriendelijk.

Fitness

Sportblessure of pijnlijke klachten door of tijdens het fitnessen? Met méér dan 5 jaar ervaring in de fitness krijgen wij u klachtenvrij! Heeft u geen sportblessure, maar wilt u sporten en fit worden? Onze partner Basic-Fit staat voor u klaar.
Voor meer informatie, bezoek https://www.basic-fit.nl