Uw fysiotherapeut in De Heeswijkse Kampen – Cuijk

Onur Gencalioglu, fysiotherapeut bij Fysiotherapie de Heeswijkse Kampen - Cuijk
Onur Gencalioglu, fysiotherapeut bij Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen – Cuijk

Maak kennis met onze fysiotherapeut in Cuijk

Mijn naam is Onur Gencalioglu en ben de trotse eigenaar van Fysiotherapie De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Ik ben geboren in Boxmeer en heel mijn leven al woonachtig in Cuijk. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest in verschillende praktijken en heb ik veel ervaring opgedaan in de fysiotherapie. Fysiotherapie heeft mij van jongs af aan al geïnspireerd. Met mijn achtergrond als fanatiek sporter en voetballer, kwam ik geregeld in aanraking met een fysiotherapeut en diverse vormen van fysiotherapie. De wisselwerking tussen de fysio behandeling en mijn eigen inzet, zorgden ervoor dat ik binnen no-time weer fit en wel was. Hierdoor wist ik al vrij snel dat ik fysiotherapeut wilde worden. Met mij, als fysiotherapeut in Cuijk, heeft u er iemand bij die ervaring heeft met verschillende soorten klachten en deze op een unieke manier behandeld.

Welke vormen van fysiotherapie bieden wij u aan?

Als algemeen fysiotherapeut in Cuijk richt ik mij op alle klachten van het menselijk lichaam, waarbij ik me onder andere focus op:
– Sportfysiotherapie;
– Sportblessures;
– (Wet) cupping;
– Bindweefseltherapie (fascia therapie);
– Triggerpointtherapie;
– Lage rugklachten;
– Fysiotherapie na een heup- of knie operatie;
– Revalidatietrajecten;
– Voeding, diëtetiek, fit en gezond leven.

Fysiotherapie binnen de Basic-Fit in Cuijk

Daarnaast beschikken wij over meer dan 5 jaar ervaring in de fitnesswereld en hebben we ruime kennis van- en ervaring met veelvoorkomende fitnessblessures. Om deze reden zijn we gevestigd binnen de Basic-Fit in Cuijk. Dus ook als fanatieke sporter kunt u bij ons terecht voor uw fysiotherapie behandelingen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het is ons doel om u van uw klachten af te helpen. Door onze holistische aanpak, waarbij we alle lichaamsdelen controleren op beperkingen, kunnen wij de oorzaak van uw klacht snel achterhalen en behandelen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of plan een gratis medisch consult in.